Innholdsmarkedsføring

enerWE.no er den første nettavisen som rendyrker innholdsmarkedsføring.

Innholdsmarkedsføring

Vi tror at godt faglig innhold er den beste måten å fremme bedrifters kompetanse, kunnskap og ansatte på. På enerWE.no kan våre kunder publisere nyheter og gode innlegg som er relevant for olje- og energibransjen. Alle disse sakene er tydelig merket som ”Reklame”, slik at ingen skal føle seg lurt eller være i tvil om hva som er redaksjonelt og kommersielt innhold. Det er dette vi kaller innholdsmarkedsføring.

Se priser og bli medlem her!

Våre kunder

Vi kaller alle våre kunder for ”Medlemmer i Team enerWE”. Medlemmer i Team enerWE er virksomheter som leverer produkter og tjenester til blant annet olje- og energibransjen. Se eksempler på innhold fra våre medlemmer nederst.

Økt synlighet

Vi vet at det er bedriftene selv som sitter på den beste fagkunnskapen, og ved å publisere godt faglig innhold hos oss, skal vi hjelpe våre kunder med økt synlighet. Vi tror at godt innhold er en bedre måte å synliggjøre bedriften på enn hoppende, blinkende bannerannonser.

Budskapet blir publisert på enerWE.no, samt gjennom kanaler som Facebook, Twitter, Linkedin og Instagram. Gjennom enerWE når deltakere i bransjesamarbeidet ut med sitt budskap til en langt større målgruppe enn ved bruk av tradisjonelle kanaler.

Slik jobber vi

Vi har tre typer medlemskap: Gold, Silver og Basic. Mer detaljert informasjon her.

Alle medlemmer får promotere egne arrangementer og ledige stillinger (kostnadsfritt).

Deltakere i TEAM enerWE kan selv publisere:

  • pressemeldinger/artikler
  • video
  • informasjon om arrangementer

Gold:
Gullmedlemmer får 10 tekstsaker* og 5 videosaker i året, produsert og publisert av enerWE. I tillegg får de utstillerstand på en av våre konferanser.

I tillegg får de tilgang på publiseringsverktøyet vårt for egenpublisering (se Basic).

*To tekstsaker tilsvarer én videosak, så dersom medlemmet ønsker å bytte tekstsaker med video kan man få totalt 10 videosaker i stedet for fem.

Silver:
Sølvmedlemmer får 10 tekstsaker* og 5 videosaker produsert og publisert av enerWE, samt tilgang på vårt publiseringsverktøy (se Basic).

Basic:
Basic-medlemmer har tilgang på vårt publiseringsverktøy, WordPress, og har mulighet til å publisere en sak i uken på enerWE.no.

For å få mest mulig effektiv publiseringsprosess legger medlemmene selv inn sakene sine i WordPress for gjennomlesning av deskleder. Medlemmene har ikke tilgang på endelig publisering på enerWE.no, så når artikkelen er klar i WordPress, leser deskleder korrektur og publiserer på avtalt tidspunkt.

Bli medlem – mer om våre medlemskap og byråtjenester

Relevante artikler

Logg inn
×
Registrer

×